Project omschrijving

Kraftwerk

Geslacht: ruin
Stokmaat: 1.78m
Sport: springen
Niveau: 1.10m
Geboortejaar: 2015
Afstamming: Kannan x Dubai x Casco

Stamboom

Deze grote sportieve ruin wordt momenteel klaargestoomd voor de sport. Hij staat in Duitsland bij Gerald Geesink in training.
Kraftwerk kenmerkt zich door een nuchter karakter. Hij heeft het vermogen, talent en de instelling om ver te komen in de springsport!

Kraftwerk is een nakomeling van de bekende tophengst Kannan. Een hengst die zichzelf meer dan bewezen heeft in de sport en fokkerij.

Als dekhengst behoort Kannan tot de beste springpaardenleveranciers ter wereld en staat als 7e in de WBFSH-wereldranglijst voor springpaarden. Dit resultaat heeft Kannan te danken aan een groot aantal kinderen die schitteren in de internationale springsport waaronder de Olympisch Kampioen en wereldbekerwinnaar Nino des Buissonnets. Molly Malone won meerdere Grote Prijzen en wereldbekerwedstrijden. Quabri de L‘Isle won de openingswedstrijd van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en won meerdere Grote Prijzen en Nations Cups.

Van  moederskant erft hij het talent van de 1.40m hengst Eurocommerce Dubai .
(Bij zijn goedkeuring in Holstein heette de hengst nog Casinos) Hij is gefokt uit Holsteiner stam 3558 en daarmee nauw verwant aan de internationale springhengst Candillo (Cassini x Grundyman xx). Eurocommerce Dubai behaalde bij zijn verrichtingsonderzoek onder meer een 8 voor de galop, een 9 voor het karakter, een 9.25 voor de springaanleg, een 9 voor de springtechniek en een 9.5 voor het vermogen.