N’Oubliez Jamais

Geslacht: ruin
Stokmaat:1.65m
Sport: springen

Stamboek: KWPN, AES
Niveau: 1.00 m
Geboortejaar: 2018
Afstamming: Comme Prevu x Casco x Cadmus

N’oubliez Jamais,  een paard om nooit te vergeten

*Goedgekeurd bij het AES*

Deze blikvanger heeft het allemaal. Het talent, de looks en een fijne instelling.
Een zoon van de hengst Comme Prevu (v. Comme il Faut)

Comme Prévu werd in 2015 uitgeroepen tot de awardhengst van de Westfaalse hoofdcompetitie.
Comme Prévu liet zijn klasse zien op de Wereldkampioenschappen van vijfjarige springpaarden in Lanaken. Hij won beide kwalificaties en eindigde als twaalfde in de finale. Hij was de beste Duitse hengst.
De bekroning van het topjaar was de award als belangrijkste prijswinnaar van de springpaardenfokkerij vereniging Oldenburg-International in 2018. Comme Prévu maakte niet alleen indruk met zijn atletische prestaties, maar ook met zijn eerste veulenjaar. Het is een “parade voorbeeld van moderne springpaardenfokkerij”, aldus de Oldenburgse fokkerijleider Dr. Wolfgang Schulze-Schleppinghoff.

Comme Prévu is afkomstig uit de Westfaalse merriestam 392, waaruit ook de internationale S**-succesvolle Lausbub von Lauterbach (v. Landor S),evenals de s***-succesvolle Coralie van Cornet Obolensky (Siebe Kramer/NED) komen. A

Van moederskant de STER-merrie Violetty (v. Casco)
Een merrie die waanzinnig goed bewegen én springen. Kreeg een fantastische beoordeling op de KWPN merriekeuring. Dochter van Casco (1.60m spr) en preferent- en prestatiemerrie Viola. Kleindochter van de legendarische Cadmus XX.

Violetty geeft haar kwaliteiten door aan haar kinderen. Bracht ons reeds AES goedgekeurde Cadmo (1.45m spr), Will Do It en de jonge, veelbelovende Miletty,  Oletty en Petty van de Pluum.