Referenties 2018-02-28T13:08:12+00:00

Referenties / Prestaties

Op deze pagina vindt u een greep uit onze met succes gefokte en verkochte paarden naar zowel binnen- als buitenland.

CORBUSIER

Corbusier is één van de fokproducten waar wij het meest trots op zijn. Deze geniale zoon van Cristallo I en onze Ugella geeft zijn visitekaartje af, door als 9 jarige zeer succesvol te presteren op 1.60m niveau, onder Christian Rhomberg (AUT)

LA NINA RUELLA

Een fokproduct om trots op te zijn! Ruella heeft zich jarenlang bewezen als op 1.45m niveau onder Jasmina Kapetan (SLO).

SIT THIS ONE OUT XX

Sit This One Out XX (Dance In Time XX x Buckpasser XX x Bold Ruler XX) is geboren in 1983 en gestorven in 2008. In 1988 werd hij goedgekeurd bij het KWPN.
Hij staat bekend als vader van kwaliteits-nakomelingen in zowel springen als dressuur.

Jarenlang was Stal de Pluum eigenaar van deze beroemde volbloedhengst. Hij is nog altijd zichtbaar in vele afstammingen van onze paarden.

ASWYN VAN DE PLUUM

Aswyn van de Pluum; de enige  preferente hengst bij het FPZV, nog steeds de Friese hengst met de hoogste score in het verrichtings examen.

In maart 2003 kreeg hij het predikaat preferent en werd hij ingeschreven in het Elite stamboek. Aswyn van de Pluum is verkocht naar ‘Wyning Edge Friesians’ in Amerika. Aswyn is daar op 28,5 jarige leeftijd overleden.

Bron: wyningedgefriesians.com

VROWKE VAN DE PLUUM

Absolute topmerrie van het stamboek. Modelmerrie en Fokdag kampioen centrale keuring. Door alle kenners geprezen om haar schoonheid, kwaliteit en kracht.

Model en meervoudig kampioene.

Ids x Jochem x Ulrig

MASTER SPEAKER XX

Zo’n volbloed hengst is er in Nederland niet of nauwelijks geweest.
Zelfs op zijn leeftijd is hij nog spijkerhard.

Geeft mooie bloedpaarden met goede ontwikkeling en veel oprichting.
Vererft ruime, sterke en elegante bewegingen.

AJUHUU

Trots op “onze” Ajuhuu (Casco x Sit This One Out XX). Stal de Pluum streeft naar veelzijdige uitblinkers. Als springpaard dat ZZL dressuur loopt en 1.10m springt is hij daar een mooi voorbeeld van.