Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven manager/management assistent. Je speelt een rol in de organisatie en planning van de dagelijkse gang van zaken. De belangrijkste onderdelen van jouw functie zijn verkoop- en marketingactiviteiten. Ook het bijhouden van de bijkomende administratieve taken horen bij de functie.

Functie eisen
Je bent gek op paarden, kunt dingen plannen en organiseren. Je beschikt over commercieel talent en je kunt goed schakelen tussen taken. Je toont eigen initiatief en je kunt goed met mensen omgaan. Je beheerst de Duitse en Engelse taal. Affiniteit met de fokkerij en in het bezit zijn van een BE rijbewijs zijn een pre, net zoals een afgeronde opleiding in de paardenhouderij.

Wat biedt Stal de Pluum
Een afwisselende baan in een prettige, informele werksfeer waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Het dienstverband zal in eerste instantie worden aangegaan voor minimaal een half jaar en vervolgens worden verlengd voor een half jaar met de intentie naar een vast dienstverband. Het betreft een 28- tot 36-urige werkweek.

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Tamara Yapru (info@staldepluum.nl).